Ha a stressz már mindennapjai részévé vált...

...ha ideges, zaklatott, ingerlékeny...
...vagy ha már depresszió vagy pánikbetegség gyötri...

Hogyan szabaduljon meg az állandó stressztől, avagy a hatékony stressz oldás
Önnek is biztosan fontos a munkája, fontos a családja, fontosak a barátai. Egyszóval Önnek biztosan fontos az Élete. És még sokáig szeretné élvezni, ezért is kötött ki ezen az oldalon, mivel keresi a megoldást rá.

Képzelje csak el egy pillanatra: úgy dolgozik nap mint nap, hogy élvezi amit csinál, kedveli az embereket maga körül, és ők is kedvelik Önt. Amikor hazamegy, akkor is életvidám, és türelmes tud lenni az Önt körülvevő emberekkel. Az élete tele van nevetéssel és boldogsággal. Nos, ez elérhető.

De ha Ön rendszeresen stresszes, mindenekelőtt meg kell értenie ezt az állapotot, és persze nem utolsó sorban azokat a hatékony stressz oldási technikákat, melyekkel ez az állapot elérhető.

Napjaink rohanó világában a stressz mindennapos dolog. A stressz oldás annyira mindennapjaink részévé vált, hogy manapság már mindenfelé különböző stressz oldásra csábító reklámokkal találja szembe magát az ember. De vajon mindegyik ténylegesen kezeli a stressz gyökerét? Vagy mindössze tüneti megoldást kezelnek? Honnan tudjuk, hogy a különböző technikák közül melyik az amelyik tényleges megoldást kínál a stressz oldásra? Egyáltalán van rá megoldás? És különben is, mi is az a stressz?


Mi a stressz?


A stressz fokozott vagy gyakori megterhelés hatására létrejött testi vagy lelki állapot, amely gyakran védekezési reakcióban nyilvánul meg.A fokozott vagy gyakori megterhelés mindannyiunk számára ismerős. Sajnos egyre inkább és egyre erőteljesebben érvényesül. A munkahelyünkön, ahol minden egyes nap helyt kell állnunk, stressz hatása alatt vagyunk. Amikor hazamegyünk egy fárasztó nap után, otthon mintha kezdődne az egész elölről, pedig azt gondolnánk, hogy hazamenni jó, otthon nem érhet stressz. Aztán stresszt okoz a házastárs, stresszt okoz a gyerek, és még a TV-ből és az újságból is csupa rossz hírek ömlenek ránk, mintha minden csak arról szólna: "itt van még egy kis stressz, bírod még?".

Testi vagy lelki állapot: megnyilvánulhat abban, hogy idegesek vagy ingerlékenyek vagyunk, de ugyanúgy megnyilvánulhat abban is, hogy olyan testi tüneteket produkálunk, mint például a megfázások, lázak, vagy olyan extrém esetek, amire az orvos is azt mondja, hogy nem tudja mitől van.

Milyen védekezési reakcióban nyilvánulhat meg a stressz? Nos, ez annyi féle lehet, ahány félék vagyunk. Mindenki másképp reagál rá. Van akinél betegség formájában, tehát kifejezetten fizikai reakciókkal nyilvánul meg, van aki dühkitörések formájában reagál rá. A szorongás, depresszió, pánikbetegségek és a különös félelmek, mániák és fóbiák is a stressz megnyilvánulásai közé tartozhatnak. Minden pszichoszomatikus (azaz lelki eredetű) betegség a stressz miatt van vagy annak folyománya.

Láthatjuk tehát, hogy a stressz oldás létfontosságú tényezővé vált napjainkban.


Honnan ered a stressz?

Nagyon egyszerűen fogalmazva: az elménk tárolja a velünk történt jó és rossz dolgokat egyaránt. A jó dolgok kerülnek az egyik oldalra (a tudatos részbe), míg a rossz emlékek a másik oldalra (ezt hívjuk tudatalattinak). A jó dolgokra szeretünk emlékezni, a rossz dolgokat inkább elfelejtenénk, eltemetnénk, minél mélyebbre annál jobb.

Végezze el ezt a kis gyakorlatot:

Talán Ön is fel tud idézni olyan emlékeket, ami jobb, ha meg se történt volna...

Milyen hatást váltott ez most ki Önből?

Ha ez régen történt, és még most is érzi a hatását...

Nos igen, ezek még mindig ott lapulnak bennünk, kitörésre készen, és amikor a környezetünkből megkapják a megfelelő ingert, akkor ki is törnek különböző formában. Minél több ilyen eseménnyel volt dolgunk, annál nagyobb hatással vannak ránk.

Így jön létre a stressz.

"Borzalmas, hogy korábban mit éltem át. Egy érzelmi roncs voltam. A férjemmel és a gyerekeimmel a kapcsolatom teljesen megromlott..." - B.Gyné

"Utólag visszagondolva nem is értem, mások hogy bírták ki mellettem..." - K.Z.

De vajon milyen a hatékony stressz oldás? És a különböző stressz oldási technikák mennyire segítenek nekünk?

Mit tehetünk a stresszel?

Létezik egy olyan módszer, amely hatékonyan kezeli a stresszt, a probléma gyökeréig hatol, és ahelyett hogy felszínes "lazítással" vagy hasonló módszerekkel megpróbálná elterelni a személy figyelmét, úgy irtja ki a stressz gyökerét, hogy többé már ne legyen hatással az életünkre.

A hatékony stressz oldás technikáját használva Ön lépésről lépésre haladva kezelheti életének stresszes területeit, míg végül újra energikus és élettel teli nem lesz.

A módszert egy amerikai kutató filozófus fedezte fel még az 1940-es évek végén. A módszert Dianetikának hívják. A technikáról szóló könyv első, 1950-es megjelenése óta rengetegszer volt a Bestseller listák élén - nem véletlenül. Ma a Guiness rekordok könyvében is szerepel, mint a legtöbb nyelvre lefordított könyv.

Vitathatatlanul a Dianetika a legszélesebb körben olvasott és legnagyobb hatású könyv, amelyet az emberi elméről valaha is írtak, és megtalálható benne a reaktív (tudatalatti) elme teljes leírása, ami az egyedüli forrása a stressznek, rémálmainak, megmagyarázhatatlan félelmeinek, zaklatottságainak és bizonytalanságainak. A könyv leírja azt is, hogy miként lehet a stressz oldási technikát hatékonyan alkalmazni. Elérhet valamit, amiről az Ember eddig csak álmodott: a Clear-állapotot, mely egy stressz mentes állapot.

Először is tanulmányozza át a könyvet!


4.225 Ft + postaköltség (1590 Ft)

  1. Olvassa el a könyvet és értse meg a stressz teljes működési elvét!
  2. Használja a könyvben leírt módszert a stressz oldásra és éljen egy teljesen stresszmentes életet!Nézze meg a videót!
"A Dianetika könyvben leírt módszerrel teljesen megváltoztattam az életemet! Újra energikus vagyok és élvezem amit csinálok! Újra látom a napfényt!" - D.Zs.

"Megszabadultam még a több éve tartó allergiámtól is! Ez a módszer egy csoda..." - Sz.Z.

"Nekem egy barátom hívta fel a figyelmemet erre a könyvre és a benne található stressz oldási technikára. Gondoltam, elég vastag, de azért elolvasom. Nem bántam meg. Amikor a végére értem, azt gondoltam: ha ennek a fele igaz, már az is nagyon durva lenne. Akkor próbáljuk ki... Hát nem csak a fele volt igaz..." - J.Zs.

A könyv tartalmából néhány fejezet cím:

A Dianetika hatóköre ■ A Clear ■ Az Ember célja ■ Az analitikus elme és a standard memóriabankok ■ A sejt és az organizmus ■ A pszichoszomatikus betegségek ■ A születés előtti tapasztalatok és a születés ■ Az elme védelme ■ Az emóció és az életerő ■ A terápia mechanizmusai és összetevői


Miért a Dianetika?

A Dianetika felfedezője, L. Ron Hubbard először hatolt be a tudatalatti elme területére úgy, hogy az onnan nyert információkat fel tudta használni magának a tudatalattinak a kezelésére. Bár sokat merített Freud munkásságából, messze túlszárnyalta azt, mivel válaszokat kapott Freud módszerének esetleges működésképtelen részeire is. Ez is közrejátszott abban, hogy a tudatalatti elmét többé nem tudatalattinak, hanem reaktív elmének nevezte el.

A teljes módszert közkézre adta, mivel több ezer emberen végzett kísérletei során látta, hogyan lehet a módszer az Ember hasznára.

Mára már több millióan kipróbálták a módszert, sikerrel. Kórházakban alkalmazzák, sportolóknál használják, és a mindennapi átlagos ember is saját hasznára fordíthatja. Nem kell hozzá más, csak az, hogy elhatározzuk, megcsináljuk, majd lépésről lépésre alkalmazzuk a technikát.

Maga a technika 10 egyszerű lépésből áll. Mi ez a 10 lépés? Most legyen titok. A könyvben úgyis részletesen le van írva.

Tehát ha a Dianetika technikáját megismeri és kipróbálja, nemcsak az Önmagában található stresszt oldja fel, de egy különleges utazásban is részt fog venni: saját tudatalattija feltárásában és megismerésében.

Töltse ki az alábbi megrendelőt, hogy megszerezze saját példányát a könyvből:
Kezdje meg a stressz oldást még ma!


Kollégáink 24 órán belül teljesíteni fogják megrendelését.


Név*
Telefonszám*
E-mail címe*
Postacíme*
Tudomásul vettem, hogy az átvételkor fizetendő összeg (könyv ára és postaköltség) 5915 Ft.

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.Védjegy Információk